Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lipasto

shark-commode

Lipasto Lakkaat yhdistetään avoimeen hyllyyn, ja tämä antaa liiketunnon, ja kaksi osaa tekevät siitä vakaan. Erilaisten pintakäsittelyjen ja erilaisten värien käyttö mahdollistaa erilaisten tunnelmien luomisen ja voidaan asentaa erilaisiin sisätiloihin. Suljettu lipasto ja avoin hylly antavat illuusion elävästä olennosta.

Projektin nimi : shark-commode, Suunnittelijoiden nimi : Viktor Kovtun, Asiakkaan nimi : Xo-Xo-L design.

shark-commode Lipasto

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.