Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lipasto

shark-commode

Lipasto Lakkaat yhdistetään avoimeen hyllyyn, ja tämä antaa liiketunnon, ja kaksi osaa tekevät siitä vakaan. Erilaisten pintakäsittelyjen ja erilaisten värien käyttö mahdollistaa erilaisten tunnelmien luomisen ja voidaan asentaa erilaisiin sisätiloihin. Suljettu lipasto ja avoin hylly antavat illuusion elävästä olennosta.

Projektin nimi : shark-commode, Suunnittelijoiden nimi : Viktor Kovtun, Asiakkaan nimi : Xo-Xo-L design.

shark-commode Lipasto

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.