Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Nojatuoli

Opa

Nojatuoli Yhden ruostumattomasta teräksestä valmistetun, huonekaluille muodollisen putken kaunis ja erikoinen muoto tekee siitä, että tämä tuoli on niin mielenkiintoinen. Se Taivutusputki ja tuolin muodostava taivutettu vaneri tekevät siitä erittäin joustavan ja mukavan. Suunnittelu tuntuu erittäin kevyeltä ja herkältä.

Projektin nimi : Opa, Suunnittelijoiden nimi : Claudio Sibille, Asiakkaan nimi : .

Opa Nojatuoli

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.