Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Design-Studio Ja Galleria

PARADOX HOUSE

Design-Studio Ja Galleria Jaetun tason varastosta tullut tyylikäs multimediasuunnittelustudio, Paradox House löytää täydellisen tasapainon toiminnallisuuden ja tyylin välillä heijastaen omistajansa ainutlaatuista makua ja elämäntapaa. Se loi silmiinpistävän multimediasuunnittelustudion, jossa oli puhtaat, kulmikkaat linjat, jotka esittelevät näkyvän keltaisen sävyisen lasiruudun mezzaninessa. Geometriset muodot ja viivat ovat moderneja ja kunnioitusta herättäviä, mutta tyylikkäästi tehty ainutlaatuisen työtilan takaamiseksi.

Projektin nimi : PARADOX HOUSE, Suunnittelijoiden nimi : Catherine Cheung, Asiakkaan nimi : .

PARADOX HOUSE Design-Studio Ja Galleria

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.