Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli, Pinoutuva Tuoli

xifix-one

Tuoli, Pinoutuva Tuoli Suunnittelu perustuu tarvittavaan fysiikan ja materiaalien määrään, monikäyttöiseen, sisä-ja ulkokäyttöön, kulmatuoliin, pinoamistuoliin, pyöreään pehmeään, Feng Shuiin. Painolaakerirakenne koostuu yhdestä päättömästä putkesta. Istuin on kiinnitetty kahteen aksiaaliseen pisteeseen ja se on rakenteen kolmannen pisteen päällä. Kehyksen aksiaalisesti kiinnitetyt kohdat antavat istuimen taittaa takaisin ja tuolit voidaan pinota toisiinsa. Istuin on helppo poistaa, eri materiaali, verhoilu, muoto, väri ja muotoilu voidaan vaihtaa.

Projektin nimi : xifix-one, Suunnittelijoiden nimi : Juergen Josef Goetzmann, Asiakkaan nimi : Creativbuero.

xifix-one Tuoli, Pinoutuva Tuoli

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.