Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli, Pinoutuva Tuoli

xifix-one

Tuoli, Pinoutuva Tuoli Suunnittelu perustuu tarvittavaan fysiikan ja materiaalien määrään, monikäyttöiseen, sisä-ja ulkokäyttöön, kulmatuoliin, pinoamistuoliin, pyöreään pehmeään, Feng Shuiin. Painolaakerirakenne koostuu yhdestä päättömästä putkesta. Istuin on kiinnitetty kahteen aksiaaliseen pisteeseen ja se on rakenteen kolmannen pisteen päällä. Kehyksen aksiaalisesti kiinnitetyt kohdat antavat istuimen taittaa takaisin ja tuolit voidaan pinota toisiinsa. Istuin on helppo poistaa, eri materiaali, verhoilu, muoto, väri ja muotoilu voidaan vaihtaa.

Projektin nimi : xifix-one, Suunnittelijoiden nimi : Juergen Josef Goetzmann, Asiakkaan nimi : Creativbuero.

xifix-one Tuoli, Pinoutuva Tuoli

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.