Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Vaatteet

Bamboo lattice

Vaatteet Vietnamissa näemme bambuhilatekniikkaa monissa tuotteissa, kuten veneissä, huonekaluissa, kanahäkeissä, lyhtyissä ... Bambuhila on vahva, edullinen ja helppo valmistaa. Visiokseni on luoda lomakohteena käytettävä muodinmuutos, joka on jännittävä ja siro, hienostunut ja viehättävä. Sovelin tätä bambuhihlatietoa joihinkin muotiin muuntamalla raaka, kova säännöllinen hila pehmeäksi materiaaliksi. Suunnitteluni yhdistävät perinteet nykyaikaiseen muotoon, hilakuvion kovuuden ja hienon kankaan hiekan pehmeyden. Keskityn muotoon ja yksityiskohtiin, tuoden viehätys ja naisellisuus käyttäjään.

Projektin nimi : Bamboo lattice , Suunnittelijoiden nimi : Do Thanh Xuan, Asiakkaan nimi : Sea of Love.

Bamboo lattice  Vaatteet

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.