Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Julkinen Liikenne

Azur: Montreal Metro Cars

Julkinen Liikenne Uuden Montrealin metroautojen suunnittelussa arvostetaan vahvaa sidettä, joka on olemassa Montrealersin ja heidän maanalaisen metrojärjestelmän välillä. Pelkästään tehokkaan kuljetusmuodon lisäksi Montrealin uudet metroautot tarjoavat sekä kaupungille että sen asukkaille keinot parantaa elämänlaatua tulevina vuosina. Se kantaa Montrealin luovan energian auraa, tarjoaa ylpeyden lähteen, varmistaa suuremman johdonmukaisuuden, intuitiivisuuden ja käytettävyyden palvelussa ja edistää paikallista ja globaalia kestävyyttä.

Projektin nimi : Azur: Montreal Metro Cars, Suunnittelijoiden nimi : Labbe Designers, Asiakkaan nimi : Societe de Transport de Montreal /Bombardier Transportation/Alstom Transport.

Azur: Montreal Metro Cars Julkinen Liikenne

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.