Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Dome Talo

Easy Domes

Dome Talo Easy Domesin muotoilu ja rakenne on Icosahedron, tässä leikkaamalla kärjet ja muuntamalla 21 puulevyyn. Suunnittelu, sisustus, materiaalit värinä ja kaikenlainen toteutus ympäristöön, rakentamiseen ja kestäviin vaatimuksiin tarjoavat sisustusjärjestelyt laajalle käyttäjäkunnalle. Konsepti vetoaa vihreään rakennukseen, kodinrakentajiin ja kestävään elämään. Voidaan rakentaa kaikille ilmastovyöhykkeille ja kestävä maanjäristyksille ja hurrikaaneille.

Projektin nimi : Easy Domes, Suunnittelijoiden nimi : KT Architects, Asiakkaan nimi : Easy Domes Ltd.

Easy Domes Dome Talo

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.