Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli

loop-сhair

Tuoli Ajatus tästä tuolista tuli minulle, kun näin suorakulmion leikkauksesta silmukan, joka on kaareva käsien muodostamiseksi. Metalliosat on liitetty pulteilla puisiin jalkoihin ja tuolin selkä ja istuin on valmistettu läpinäkyvästä muovista. Tämän kolmen eri materiaalin yhdistelmä antaa kevyyden illuusion.

Projektin nimi : loop-сhair , Suunnittelijoiden nimi : Viktor Kovtun, Asiakkaan nimi : Xo-Xo-L design.

loop-сhair  Tuoli

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.