Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Säästöpossu

DEEPE

Säästöpossu Kohde on säästöpossu. Ainutlaatuisessa hahmojenmuotoisessa muodossa yhdistyvät kallis, arvostettu koru, joka sisältää rakastetun ja ystävällisen sekä perheenjäsenten jatkuvan läsnäolon, varainhankinta on erittäin toiminnallisia ominaisuuksia. Mutta merkittävin ominaisuus DeePee - kaikki vakiotoimintojen lisäksi täydellisesti vastaavat - on se, että uusi sanamuoto, ainutlaatuinen ja toisiaan täydentävä kontekstuaalinen "jalokivi" kaikki yksinomainen koti.

Projektin nimi : DEEPE, Suunnittelijoiden nimi : Zoltan Madosfalvi, Asiakkaan nimi : Lima Home design studio.

DEEPE Säästöpossu

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.