Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Säästöpossu

DEEPE

Säästöpossu Kohde on säästöpossu. Ainutlaatuisessa hahmojenmuotoisessa muodossa yhdistyvät kallis, arvostettu koru, joka sisältää rakastetun ja ystävällisen sekä perheenjäsenten jatkuvan läsnäolon, varainhankinta on erittäin toiminnallisia ominaisuuksia. Mutta merkittävin ominaisuus DeePee - kaikki vakiotoimintojen lisäksi täydellisesti vastaavat - on se, että uusi sanamuoto, ainutlaatuinen ja toisiaan täydentävä kontekstuaalinen "jalokivi" kaikki yksinomainen koti.

Projektin nimi : DEEPE, Suunnittelijoiden nimi : Zoltan Madosfalvi, Asiakkaan nimi : Lima Home design studio.

DEEPE Säästöpossu

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.