Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Polkupyörän Merkinantojärjestelmä

Reggal Originals

Polkupyörän Merkinantojärjestelmä Reggal Originals on merkinantokonseptin prototyyppi, joka auttaa pyöräilijöitä osoittamaan suuntasuunnitelmansa muille autoilijoille. Prototyyppi on suunniteltu siten, että autoilijat näkevät kaiken ympäri. Tuote pystyy saavuttamaan kahdella tavalla: edestä ja takaa. Tärkeintä on, että se on integroitu yhdeksi järjestelmäksi.Sitä tekemällä tuotteella on oltava ensiluokkainen tunnelma, joka sopii saumattomasti polkupyörään ilman ulkonevia esineitä. Etumerkkivalot luodaan käyttämällä LED-valoja, jotka istuvat kauniisti metallirenkaan uriin.

Projektin nimi : Reggal Originals, Suunnittelijoiden nimi : Tay Meng Kiat Nicholas, Asiakkaan nimi : .

Reggal Originals Polkupyörän Merkinantojärjestelmä

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.