Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sivupöytä

Chandelier table

Sivupöytä Koristeellinen sivupöytä. Tämä herkkä pöytä on täydellinen kumppani ja täydentävä kumppani Claire de Lune -kattokruunuun. Siksi sen nimi "Kattokruunu taulukko". Sen "melkein siellä" -laatua korostaa herkkä kaiverrus, joka muistuttaa pitsiä. Kuten suurin osa ACCENTin suunnittelemista tuotteista, se toimitetaan kiinteänä pakkauksena, joten loppukäyttäjä vaatii jonkin verran kokoonpanoa, muistutus hiilidioksidipäästöjen vähentämisestä olennaisena suunnittelunäkökohtana. Kaunis ja hyödyllinen lisäys mihin tahansa makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen.

Projektin nimi : Chandelier table, Suunnittelijoiden nimi : Claire Requa, Asiakkaan nimi : Accent Aps.

Chandelier table Sivupöytä

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.