Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Muunnettavat Tuolit Ja Sohvapöytä

Sensei

Muunnettavat Tuolit Ja Sohvapöytä Sensei-tuolit / kahvilapöytä on huonekalu, joka, kuten suurin osa luomioistani, alkaa etsimällä uusia tapoja hyödyntää pieniä tiloja geometristen satunnaisten piirustusten avulla. Projektin tyyli on osoitettu minimalistisella tavalla, jossa meillä ei ole käyriä, vaan sen sijaan meillä on viivat, tasot ja neutraalit värit, kuten musta ja valkoinen. Tuolit, kun ne on asetettu vaakasuoraan ja liitetty selkällään, antavat meille kahvilapöydän. Pöydän keskiosa (jossa selkänojat on asetettu yhteen) on hämmästyttävän vahva, ja voi istua keskellä jopa siirtämättä pöytää.

Projektin nimi : Sensei, Suunnittelijoiden nimi : Claudio Sibille, Asiakkaan nimi : Sibille.

Sensei Muunnettavat Tuolit Ja Sohvapöytä

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.