Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Led-Valonheitin

Stratas.02

Led-Valonheitin Tela-asennukseen tarkoitettu LED-kohdevalo, joka on suunniteltu erityisesti Xicato XSM Artist -sarjan LED-moduulille (luokkansa paras värintoisto-LED). Täydellinen valaistus taideteoksia ja sisustusympäristöjä, puhdasta estetiikkaa ja kompakti koko. Stratas.02 toimitetaan vakiona 3 vaihdettavalla heijastimella (piste 20˚, keskimääräinen 40˚, tulva 60˚) ja kennolla heijastuksenestosäleikkö.

Projektin nimi : Stratas.02, Suunnittelijoiden nimi : Christian Schneider-Moll, Asiakkaan nimi : .

Stratas.02 Led-Valonheitin

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.