Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Käsitevaroitusjärjestelmä

Saving Millions of Lives on the road!

Käsitevaroitusjärjestelmä Miksi liikennevaloissa on oranssi, mutta autojen jarruvaloissa ei? Autot tulevat nykyään vain punaisilla jarruvaloilla takana. Tällä "vanhentuneella" varoitusjärjestelmällä on suuria haittoja etenkin suuremmalla nopeudella. Punainen varoitusvalo näkyy vain sen jälkeen, kun kuljettaja osuu jarruihin. PACA (Ennustavat hälytykset törmäyksestä välttymiselle) näyttää etukäteen varoittavan oranssin valon ENNEN kuin johtavan ajoneuvon kuljettaja asettaa jarrut. Tämä antaa toisen ajoneuvon kuljettajan pysähtyä ajoissa ja estää törmäyksen. Tämä paradigmamuutos korjaa olemassa olevan mallin hengenvaarallisen virheen.

Projektin nimi : Saving Millions of Lives on the road! , Suunnittelijoiden nimi : Anjan Cariappa M M, Asiakkaan nimi : Muckati Sentient Design and Devices.

Saving Millions of Lives on the road!  Käsitevaroitusjärjestelmä

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.