Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hyllyjärjestelmä

Quadro Qusabi

Hyllyjärjestelmä Quadro Qusabi -hyllyjärjestelmä (tai pian QQ) on saanut inspiraation telineiden monipuolisuudesta. Qusabi (tarkoittaa japaniksi "kiilaa") asetetaan pylväät aukkoihin toivotulla korkeudella. Hyllyt ja laatikot asetetaan Qusabi-kiilaihin ilman työkaluja tai muttereita. Mikä tahansa hylly tai laatikko voidaan vaihtaa milloin tahansa. Uuden QQ-järjestelmän kokoaminen on helppoa vain 2 hyllyllä, 4 pylväällä ja yhdellä tulpalla. Pienimmän hyllyn koko on 280 neliö cm. Muiden hyllyjen koot ovat 8 cm leveämpiä tai pidempiä. QQ-järjestelmä voidaan koota uudelleen ja laajentaa loputtomasti lisäämällä uusia posteja ja hyllyjä olemassa olevaan järjestelmään.

Projektin nimi : Quadro Qusabi, Suunnittelijoiden nimi : Sonia Ponka, Asiakkaan nimi : MultiMono.

Quadro Qusabi Hyllyjärjestelmä

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.