Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ruokasali Tuoli

'A' Back Windsor

Ruokasali Tuoli Massiivipuutavara, perinteiset puusepäntyöt ja nykyaikaiset koneet päivittävät hienon Windsor-tuolin. Etujalat kulkevat istuimen läpi tullakseen kuninkaposteeksi ja takajalat ulottuvat harjaan. Triangulaatiolla tämä vahva muotoilu kohdistaa puristus- ja jännitysvoimat maksimaaliseen visuaaliseen ja fyysiseen vaikutukseen. Maitomaali tai kirkas öljypinta säilyttää Windsor-tuolien kestävän perinteen.

Projektin nimi : 'A' Back Windsor , Suunnittelijoiden nimi : Stoel Burrowes, Asiakkaan nimi : Stoel Burrowes Studio.

'A' Back Windsor  Ruokasali Tuoli

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.