Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Brändi-Identiteetti, Brändäysstrategiat

babyfirst

Brändi-Identiteetti, Brändäysstrategiat yhteisyritys ulkomaisten ja kiinalaisten yksiköiden välillä, jotka vähittäiskauppaa harjoittavat huippuluokan maahantuotuja vauvanhoitotuotteita Manner-Kiinan markkinoille. Suunnittelu yhdistää saumattomasti länsimaisia ja kiinalaisia, nykyaikaisia ja perinteisiä, kulttuurisesti ja sosiaalisesti merkityksellisiä elementtejä. Kiinalainen perinne on kasata uusia borneja punaisella kankaalla tai vaatteissa, jotta vauvaan onnea (punainen on onnen väri). tutti on tunnistettavasti länsimainen. Tämä muotoilu välittää pyrkimystä kohti nykyaikaa kunnioittaen perinteitä. vangitsemme myös, kuinka lapsia arvostetaan, kun otetaan huomioon ”yhden lapsen” politiikka Kiinassa.

Projektin nimi : babyfirst, Suunnittelijoiden nimi : brian LAU lilian CHAN, Asiakkaan nimi : .

babyfirst Brändi-Identiteetti, Brändäysstrategiat

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.