Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Työ Kuin Kotona

PACO Operation Hub

Työ Kuin Kotona Henkilöstö on arvokkain aarre yritykselle. Suunnittelu tarjosi harmonian ja toiminnallisen tilan, jolle oleskelua pidempään päivässä. Nykyaikainen ja ylellinen ilmapiiri, jossa ei anneta vain kauneutta, tämä miellyttävä ja erikoinen työ esittelisi myös hyvän mallin asiakkaiden vierailulle, joka synkronoituu heidän odotustensa kanssa tuotemerkkiensä laatutuotantoon. Vaikeimmassa tehtävässä oli kyse toimistotilan maksimoimisesta asettamalla valtavat palkit katon yli ... lopulta oli rakennettu kaksikerroksinen tila käyttökelpoisen alueen luomiseksi alueelta 1600–3000 neliöjalkaa asutuksen huomioon ottaen.

Projektin nimi : PACO Operation Hub, Suunnittelijoiden nimi : Philip Tse, Asiakkaan nimi : PACO Communications.

PACO Operation Hub Työ Kuin Kotona

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.