Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Huonekalut, Jotka Muuttuvat,

Ludovico

Huonekalut, Jotka Muuttuvat, Tila säästää tilaa on melko omaperäinen, sillä kaksi tuolia on piilotettu kokonaan laatikon sisälle. Kun sijoitat pääkalusteen sisään, et tiedä, että laatikot näyttävät olevan kaksi erillistä tuolia. Sinulla voi olla myös pöytä, jota voidaan käyttää pöytänä, kun se otetaan pois päärakenteesta. Päärakenne koostuu neljästä laatikosta ja lokerosta ylälaatikon yläpuolella, johon voit tallentaa monia asioita. Tämän huonekalun pääasiallinen materiaali, beign eucaliptus fingerjoint, on ympäristöystävällinen, uskomattoman kestävä, kova ja sillä on erittäin vahva visuaalinen vetovoima.

Projektin nimi : Ludovico, Suunnittelijoiden nimi : Claudio Sibille, Asiakkaan nimi : Sibille.

Ludovico Huonekalut, Jotka Muuttuvat,

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.