Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kiinteistövälitystoimisto

The Ribbon

Kiinteistövälitystoimisto Kuten "Nauhan tanssi", avoimessa tilallisessa mittakaavassa, kokonaistila on valkoinen, hyödynnä huonekalujen lähetyksen käsitettä, muotoilee tilaa yhdistävä suhde, erityisin on seinän ja kaapin välinen suhde, integroi katto ja maa, kirjoita pöytä tarkoituksellisesti epäsäännöllisestä geometriasta. Sen lisäksi, että katetaan palkin liialliset määrät vikoja, näytetään myös moderni todellinen konsepti esittämällä käyrätyylinen abstrakti idea nauhasta valon heijastuksen kautta.

Projektin nimi : The Ribbon, Suunnittelijoiden nimi : Kris Lin, Asiakkaan nimi : JIANG SU ZHI HAO Real Estate Development Company Limited.

The Ribbon Kiinteistövälitystoimisto

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.