Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
42 "bms Led -Televisio

Agile

42 "bms Led -Televisio AGILE LED TV on suunniteltu korostamaan kuvaa näytössä käyttämällä kapeaa reunusta ja saamaan TV-trendin hoikkaan ilmeen. Terävyys näytön ympärillä olevalla ohuella reunalla tuottaa erilaisia heijastuksia ja valon säteilyä pinnalla, mikä johtaa suunnittelun vaaleuteen. Tämä vaikuttaa myös TV-jalustan suunnitteluun. Metalliset viimeistelypinnat, joissa on mate-muovi jalat ja puoliläpinäkyvä jalkakaula, toteutetaan samalla tavoin television kanssa. AGILEn räätälöintiosa on läpinäkyviä värejä.

Projektin nimi : Agile, Suunnittelijoiden nimi : Vestel ID Team, Asiakkaan nimi : .

Agile 42 "bms Led -Televisio

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.