Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hd-Lähetystä Tukeva 46 Tuuman Led-Televisio

V TV - 46120

Hd-Lähetystä Tukeva 46 Tuuman Led-Televisio Inspiroitu kiiltävistä heijastavista pinnoista ja peilitehosteista. Etuosa ja takaosa on valmistettu muovisesta ruiskupuristustekniikasta. Keskimmäinen osa on valmistettu ohutlevyvalusta. Tukijalusta on erityisesti suunniteltu takapuolelta maalatulla lasilla ja läpinäkyvällä kaulalla kromipinnoitetulla rengasosalla. Pinnoille käytetty kiilto on saavutettu erityisillä maaliprosesseilla.

Projektin nimi : V TV - 46120, Suunnittelijoiden nimi : Vestel ID Team, Asiakkaan nimi : .

V TV - 46120 Hd-Lähetystä Tukeva 46 Tuuman Led-Televisio

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.