Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
47 ": N Led-Televisio, Joka Tukee Hd-Lähetystä,

Triump

47 ": N Led-Televisio, Joka Tukee Hd-Lähetystä, Konstruktivistiset lähestymistavat, jotka stimuloivat tyylikkyyden tunteita, siistit reunat ovat olleet inspiraatiomme. Suunnittelija halusi ruokkia yleisön hap- tisia ja visuaalisia aisteja illuusioilla, jotka on luotu erilaisilla materiaaleilla, kuten lasi, ohut metalli, kromipinnoitetut pinnat ja valkoinen valo.

Projektin nimi : Triump, Suunnittelijoiden nimi : Vestel ID Team, Asiakkaan nimi : .

Triump 47 ": N Led-Televisio, Joka Tukee Hd-Lähetystä,

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.