Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
47 ": N Led-Televisio, Joka Tukee Hd-Lähetystä,

Triump

47 ": N Led-Televisio, Joka Tukee Hd-Lähetystä, Konstruktivistiset lähestymistavat, jotka stimuloivat tyylikkyyden tunteita, siistit reunat ovat olleet inspiraatiomme. Suunnittelija halusi ruokkia yleisön hap- tisia ja visuaalisia aisteja illuusioilla, jotka on luotu erilaisilla materiaaleilla, kuten lasi, ohut metalli, kromipinnoitetut pinnat ja valkoinen valo.

Projektin nimi : Triump, Suunnittelijoiden nimi : Vestel ID Team, Asiakkaan nimi : .

Triump 47 ": N Led-Televisio, Joka Tukee Hd-Lähetystä,

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.