Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kodin Ja Toimiston Huonekalut

Flying Table

Kodin Ja Toimiston Huonekalut Ainutlaatuiset huonekalut, jotka tuovat iloa. Yksinkertaisesti tuottaa. Anna liikkeelle illuusio. Mikään toinen analogi näille huonekaluille. Ensi silmäyksellä voidaan kuvitella, että pöytä ei seiso ja putoaa heti alas, mutta yhdistämällä kolme pääosaa: metallirunko, laatikko laatikoilla ja pöytätaso, rakenteesta tuli vakaa ja kova. Tätä ideaa voidaan käyttää kaappiin, päällirakenteeseen ja muihin asioihin. Kaikki tuotteet tuovat lentävän illuusion.

Projektin nimi : Flying Table, Suunnittelijoiden nimi : Viktor Kovtun, Asiakkaan nimi : Xo-Xo-L design.

Flying Table Kodin Ja Toimiston Huonekalut

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.