Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sadetakki

UMBRELLA COAT

Sadetakki Tämä sadetakki on yhdistelmä sadetakkia, sateenvarjoa ja vedenpitäviä housuja. Sääolosuhteista ja sateen määrästä riippuen se voidaan säätää eri suojaustasoille. Hänen ainutlaatuinen ominaisuutensa on, että siinä yhdistyvät sadetakki ja sateenvarjo yhdessä esineessä. ”Sateenvarjo-sadetakki” käsissäsi on vapaa. Se voi myös olla täydellinen urheilutoimintaan, kuten polkupyöräilyyn. Lisäksi tungosta kadulla et törmää muihin sateenvarjoihin, kun sateenvarjo-huppu ulottuu hartioidesi yläpuolelle.

Projektin nimi : UMBRELLA COAT, Suunnittelijoiden nimi : Athanasia Leivaditou, Asiakkaan nimi : STUDIO NL (my own practice).

UMBRELLA COAT Sadetakki

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.