Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sadetakki

UMBRELLA COAT

Sadetakki Tämä sadetakki on yhdistelmä sadetakkia, sateenvarjoa ja vedenpitäviä housuja. Sääolosuhteista ja sateen määrästä riippuen se voidaan säätää eri suojaustasoille. Hänen ainutlaatuinen ominaisuutensa on, että siinä yhdistyvät sadetakki ja sateenvarjo yhdessä esineessä. ”Sateenvarjo-sadetakki” käsissäsi on vapaa. Se voi myös olla täydellinen urheilutoimintaan, kuten polkupyöräilyyn. Lisäksi tungosta kadulla et törmää muihin sateenvarjoihin, kun sateenvarjo-huppu ulottuu hartioidesi yläpuolelle.

Projektin nimi : UMBRELLA COAT, Suunnittelijoiden nimi : Athanasia Leivaditou, Asiakkaan nimi : STUDIO NL (my own practice).

UMBRELLA COAT Sadetakki

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.