Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Mallien Piirtäminen

insectOrama

Mallien Piirtäminen InsectOrama on sarja 6 piirustusmallia, jotka sisältävät 48 muotoa. Lapset (ja aikuiset) voivat käyttää niitä piirtämään kuvitteellisia olentoja. Toisin kuin useimmat piirtomallit, hyönteinenOrama ei sisällä kokonaisia muotoja, vaan vain osia: päätä, runkoja, tassia… Tietenkin hyönteisten osia, mutta myös kappaleita muita eläimiä ja ihmisiä. Lyijykynällä voidaan jäljittää loputon joukko olentoja paperille ja värittää ne sen jälkeen.

Projektin nimi : insectOrama, Suunnittelijoiden nimi : Stefan De Pauw, Asiakkaan nimi : .

insectOrama Mallien Piirtäminen

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.