Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Mallien Piirtäminen

insectOrama

Mallien Piirtäminen InsectOrama on sarja 6 piirustusmallia, jotka sisältävät 48 muotoa. Lapset (ja aikuiset) voivat käyttää niitä piirtämään kuvitteellisia olentoja. Toisin kuin useimmat piirtomallit, hyönteinenOrama ei sisällä kokonaisia muotoja, vaan vain osia: päätä, runkoja, tassia… Tietenkin hyönteisten osia, mutta myös kappaleita muita eläimiä ja ihmisiä. Lyijykynällä voidaan jäljittää loputon joukko olentoja paperille ja värittää ne sen jälkeen.

Projektin nimi : insectOrama, Suunnittelijoiden nimi : Stefan De Pauw, Asiakkaan nimi : .

insectOrama Mallien Piirtäminen

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.