Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Teekannu

Unpredictable

Teekannu Tulevaisuudessa käyttäjäkokemuksella on yhä tärkeämpi merkitys tuotesuunnittelussa. Koska jokaisella kuluttajalla on hänen ainutlaatuinen ominaisuutensa, kuluttajan tunne kaikista näkökohdista olisi otettava huomioon, kun suunnitellaan enemmän humanisoituja tuotteita. Tämän suunnittelun tarkoituksena on rohkaista käyttäjiä suunnittelemaan oma teekannu järjensä ja mielikuvituksensa mukaan. Purkamalla ja kokoamalla erilaisia joustavia komponentteja, käyttäjät voivat muuttaa teekannun ulkonäköä ja menetelmiä käyttämällä, mikä tuo hauskaa jokapäiväisessä elämässä.

Projektin nimi : Unpredictable, Suunnittelijoiden nimi : zhizhong, Asiakkaan nimi : .

Unpredictable Teekannu

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.