Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sänkyyn Vaihdettava Pöytä

1,6 S.M. OF LIFE

Sänkyyn Vaihdettava Pöytä Pääkonseptina oli kommentoida sitä tosiasiaa, että elämämme kutistuu sopeutuaksemme toimistomme ahtaaseen tilaan. Lopulta tajusin, että jokaisella sivilisaatiolla voi olla hyvin erilainen käsitys asioista sen sosiaalisesta tilanteesta riippuen. Tätä kirjoituspöytää voidaan käyttää esimerkiksi siestaan tai muutamaan tuntiin nukkumaan yöllä noina päivinä, jolloin joku pyrkii noudattamaan määräaikoja. Projekti nimettiin prototyypin mittojen (2,00 metriä pitkä ja 0,80 metriä leveä = 1,6 sm) ja sen perusteella, että työ vie yhä enemmän tilaa elämässämme.

Projektin nimi : 1,6 S.M. OF LIFE, Suunnittelijoiden nimi : Athanasia Leivaditou, Asiakkaan nimi : Studio NL (my own practice).

1,6 S.M. OF LIFE Sänkyyn Vaihdettava Pöytä

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.