Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Näyttely Näyttely

Boom

Näyttely Näyttely Tämä on näyttelyn suunnitteluprojekti trendikkäälle muotibrändin näyttelylle Kiinassa. Tämän näyttelyn teema korostaa nuorten mahdollisuuksia tyylistää oma imago ja symboloi räjähtävää melua, jota tämä näyttely yleisölle teki. Siksak-muotoa käytettiin tärkeimmänä visuaalisena elementtinä, mutta eri kokoonpanoilla, kun sitä käytettiin koppissa eri kaupungeissa. Näyttelykoppien rakenne oli kaikki tehtaalla valmiiksi valmistettuja ja paikalleen asennettuja osia sisältäviä. Joitakin osia voidaan käyttää uudelleen tai konfiguroida uudelleen uuden osastosuunnitelman järjestämiseksi näyttelyn seuraavalle pysähdyspaikalle.

Projektin nimi : Boom, Suunnittelijoiden nimi : Lam Wai Ming, Asiakkaan nimi : PMTD Ltd..

Boom Näyttely Näyttely

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.