Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Näyttely Näyttely

Boom

Näyttely Näyttely Tämä on näyttelyn suunnitteluprojekti trendikkäälle muotibrändin näyttelylle Kiinassa. Tämän näyttelyn teema korostaa nuorten mahdollisuuksia tyylistää oma imago ja symboloi räjähtävää melua, jota tämä näyttely yleisölle teki. Siksak-muotoa käytettiin tärkeimmänä visuaalisena elementtinä, mutta eri kokoonpanoilla, kun sitä käytettiin koppissa eri kaupungeissa. Näyttelykoppien rakenne oli kaikki tehtaalla valmiiksi valmistettuja ja paikalleen asennettuja osia sisältäviä. Joitakin osia voidaan käyttää uudelleen tai konfiguroida uudelleen uuden osastosuunnitelman järjestämiseksi näyttelyn seuraavalle pysähdyspaikalle.

Projektin nimi : Boom, Suunnittelijoiden nimi : Lam Wai Ming, Asiakkaan nimi : PMTD Ltd..

Boom Näyttely Näyttely

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.