Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kalenteri

good morning original calendar 2011 - Zoo

Kalenteri ZOO on paperikäsityösarja kuuden eläimen valmistamiseksi, joista kukin toimii kahden kuukauden kalenterina. Pidä hauskaa vuotta “pienessä eläintarhassasi”!

Projektin nimi : good morning original calendar 2011 - Zoo, Suunnittelijoiden nimi : Katsumi Tamura, Asiakkaan nimi : good morning inc..

good morning original calendar 2011 - Zoo Kalenteri

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.