Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kalenteri

good morning original calendar 2011 - Zoo

Kalenteri ZOO on paperikäsityösarja kuuden eläimen valmistamiseksi, joista kukin toimii kahden kuukauden kalenterina. Pidä hauskaa vuotta “pienessä eläintarhassasi”!

Projektin nimi : good morning original calendar 2011 - Zoo, Suunnittelijoiden nimi : Katsumi Tamura, Asiakkaan nimi : good morning inc..

good morning original calendar 2011 - Zoo Kalenteri

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.