Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Uv-Sterilointilaite

Sun Waves

Uv-Sterilointilaite SunWaves on sterilointilaite, joka pystyy poistamaan bakteerit, homeet, bakteerit ja virukset vain 8 sekunnissa. Suunniteltu hajottamaan bakteerikuormitusta pinnoilla, kuten kahvikupeissa tai lautasissa. SunWaves keksittiin COVID-19-vuoden ahdinkoa silmällä pitäen auttamaan sinua nauttimaan eleestä, kuten teen juomisesta kahvilassa turvallisesti. Sitä voidaan käyttää sekä ammatti- että kotiympäristössä, koska se steriloituu yksinkertaisella liikkeellä erittäin lyhyessä ajassa UV-C-valon kautta, jolla on pitkä käyttöikä ja vähän huoltoa, mikä myös auttaa vähentämään kertakäyttöistä materiaalia.

Projektin nimi : Sun Waves, Suunnittelijoiden nimi : Giuseppe Santacroce, Asiakkaan nimi : C.O.L.D.A.P. SRL.

Sun Waves Uv-Sterilointilaite

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.