Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Talo

Santos

Talo Puua käytettäessä päärakentavana elementtinä talo siirtää kaksi tasoaan osittain, jolloin lasikatto integroituu kontekstiin ja antaa luonnolliselle valolle pääsyn. Kaksinkertainen korkeustila kuvaa tämän suhteen pohjakerroksen, yläkerroksen ja maiseman välillä. Kattoikkunan yläpuolella oleva metallikatto lentää suojaten sitä läntisen auringon vaikutukselta ja rakentamalla muodollisesti tilavuuden uudelleen kehystämällä vision luonnollisesta ympäristöstä. Ohjelma on artikuloitu sijoittamalla julkinen käyttö pohjakerrokseen ja yksityinen käyttö yläkertaan.

Projektin nimi : Santos, Suunnittelijoiden nimi : Fernando Abelleyro, Asiakkaan nimi : Fernando Abelleyro, architect.

Santos Talo

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.