Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kampaamo

Taipei Eros

Kampaamo Kampaamot perustuvat mustan, valkoisen ja harmaan värin geometriaan. Hiusten leikkaamisen eleet muunnetaan veistoksellisten kokonaisuuksien massaksi. Kolmionmuotoinen muoto muotoilee toiminnalliset kuutiot ja tasot katosta lattioihin paaluttamisen, leikkaamisen ja ompelemisen avulla. Jakoviivoihin upotetut valopalkit edistävät lukuisia valaisinhihnoja, jotka toimivat lisävalaistuksena ratkaiseen samalla alakaton tilan. Ne ulottuvat ja mutkistuvat suuren peilin heijastuksen myötä, kulkevat vapaasti tasojen ja kolmiulotteisuuden välillä.

Projektin nimi : Taipei Eros, Suunnittelijoiden nimi : Stephen Kuo, Asiakkaan nimi : Materiality Design.

Taipei Eros Kampaamo

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.