Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Nojatuoli

Osker

Nojatuoli Osker kutsuu sinut heti istumaan ja rentoutumaan. Tällä nojatuolilla on erittäin selkeä ja kaareva muotoilu, joka tarjoaa erottuvat ominaisuudet, kuten täydellisesti valmistetut puutaulut, nahkaiset käsinojat ja pehmuste. Lukuisat yksityiskohdat ja korkealaatuisten materiaalien käyttö: nahka ja massiivipuu takaavat nykyaikaisen ja ajattoman suunnittelun.

Projektin nimi : Osker, Suunnittelijoiden nimi : gunther pelgrims, Asiakkaan nimi : Gunther Pelgrims.

Osker Nojatuoli

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.