Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli

Haleiwa

Tuoli Haleiwa kutoo kestävän rottinkiin laajoihin käyriin ja muodostaa selkeän siluetin. Luonnolliset materiaalit kunnioittavat Filippiinien käsityöperinteitä, uusittu nykyaikana. Parillinen tai lausuntokappaleena käytetty muotoilun monipuolisuus saa tuolin sopeutumaan eri tyyleihin. Luomalla tasapainon muodon ja toiminnon, armon ja voiman, arkkitehtuurin ja suunnittelun välillä, Haleiwa on yhtä mukava kuin kaunis.

Projektin nimi : Haleiwa, Suunnittelijoiden nimi : Melissa Mae Tan, Asiakkaan nimi : Beyond Function.

Haleiwa Tuoli

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.