Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Toimistorakennus

The PolyCuboid

Toimistorakennus PolyCuboid on uusi pääkonttori TIA-yhtiölle, joka tarjoaa vakuutuspalveluita. Ensimmäisen kerroksen muotoilivat alueen rajat ja 700 mm halkaisijaltaan oleva vesiputki, joka ylittää sivuston maanalaista rajoittavaa perustilaa. Metallirakenne liukenee koostumuksen monipuolisiin lohkoihin. Pylväät ja palkit katoavat avaruuden syntaksista, heijastavat esineen vaikutelman samalla kun poistavat myös rakennuksen vaikutelman. Tilavuussuunnittelu on inspiroitu TIA: n logosta, joka muuttaa itse rakennuksen yritystä edustavaksi kuvakkeeksi.

Projektin nimi : The PolyCuboid, Suunnittelijoiden nimi : Tetsuya Matsumoto, Asiakkaan nimi : TIA Co., Ltd.,.

The PolyCuboid Toimistorakennus

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.