Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Myyntikeskus

Shuimolanting

Myyntikeskus Tämän tapauksen kiinalainen tyyli omaa markkinoille tumman kahvipunaisen jauhekiven ja lattiaikkunan luonnollisen valaistuksen tyhjän osan muodostaen kontrastin valon ja varjon, virtuaalisen ja todellisen välillä. Puun virtuaaliset ja alumiiniristikot, kupariset art-lootuksenlehdet veden luonnonkauniissa paikassa ja kiinalainen merkkirakenteen asennustaide lepoalueella ovat "muste orkideakentän" piste. tapaus. Erityisesti uusien isorokkojen käyttäminen tavallisessa korostuksessa on satunnaista, mutta vähentää nerokkaasti myös pinnan kustannuksia.

Projektin nimi : Shuimolanting, Suunnittelijoiden nimi : Zhoumin Wei, Asiakkaan nimi : Hefei Wanling Architectural Decoration Design Engineering Co.,LTD..

Shuimolanting Myyntikeskus

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.