Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Huvila

Shang Hai

Huvila Huvila on inspiroitu The Great Gatsby -elokuvasta, koska miesomistaja toimii myös finanssialalla ja emäntä rakastaa vanhaa 1930-luvun Shanghai Art Deco -tyyliä. Suunnittelijoiden tutkittua rakennuksen julkisivua he ymmärsivät, että sillä oli myös Art Deco -tyyli. He ovat luoneet ainutlaatuisen tilan, joka sopii omistajan suosikki 1930-luvun Art Deco -tyyliin ja on nykyaikaisen elämäntavan mukainen. Tilan yhtenäisyyden ylläpitämiseksi he valitsivat ranskalaiset huonekalut, valaisimet ja tarvikkeet, jotka oli suunniteltu 1930-luvulla.

Projektin nimi : Shang Hai, Suunnittelijoiden nimi : Guoqiang Feng and Yan Chen, Asiakkaan nimi : Feng and Chen Partners Design Shanghai.

Shang Hai Huvila

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.