Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kylpyhuoneiden Näyttelytila

Agape

Kylpyhuoneiden Näyttelytila Erottaaksemme tavallisesta näyttelytilasta määrittelemme tämän tilan taustana, joka voi korostaa hyödykkeen kauneutta. Tällä määritelmällä haluamme luoda aikavaiheen, jolloin hyödyke voi loistaa itsestään. Luomme myös aikaakselin näyttää jokainen tuote, joka näytti tässä tilassa olevan valmistettu eri ajasta.

Projektin nimi : Agape, Suunnittelijoiden nimi : Tiku+Design, Asiakkaan nimi : Jia Enterprise.

Agape Kylpyhuoneiden Näyttelytila

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.