Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ravintola Ja Baari

WTC Effingut

Ravintola Ja Baari Suunnittelijoiden on kokeiltava ravintosuunnittelussa käytettäviä erilaisia konsepteja, jotka voivat houkutella asiakaskuntaa ja voivat pysyä raikkaina ja houkuttelevina suunnittelun tulevaisuuden suuntausten kanssa. Materiaalien epätavallinen käyttö on yksi tällainen tapa pitää suojelijoita kiinnostuksen alla. Effingut on panimossa vakiintunut tuotemerkki, joka uskoo tähän ajatukseen. Tämän ravintolan käsite on moottorin osien epätavallinen käyttö tunnelmaan. Se välittää nuoruuden intohimojen välisen suhteen ja sisältää sekoituksen Punun paikallisesta kontekstista ja Saksan olutkulttuurista. Kierrätetty sytytystulppa taustalla palkki on toinen sisustus

Projektin nimi : WTC Effingut, Suunnittelijoiden nimi : Ketan Jawdekar, Asiakkaan nimi : Effingut Brewerkz Pvt. Ltd..

WTC Effingut Ravintola Ja Baari

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.