Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ravintola Ja Baari

Kopp

Ravintola Ja Baari Ravintolan suunnittelun on oltava houkutteleva asiakkaille. Sisustusten on pysyttävä raikkaina ja vetovoimaisina suunnittelun tulevaisuuden suuntausten kanssa. Materiaalien epätavallinen käyttö on yksi tapa pitää asiakkaat kiinnostuneina sisustuksesta. Kopp on ravintola, joka on suunniteltu tällä ajatuksella. Kopp tarkoittaa paikallisella goan-kielellä lasillista juomaa. Poreallas, joka muodostettiin sekoittamalla juomaa lasissa, visualisoitiin konsepiksi tätä projektia suunnitellessa. Se kuvaa malleja muodostavan moduulin toistamisen suunnittelufilosofiaa.

Projektin nimi : Kopp, Suunnittelijoiden nimi : Ketan Jawdekar, Asiakkaan nimi : Kopp.

Kopp Ravintola Ja Baari

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.