Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Toimistojen Sisustus

Yuli Design Studio

Toimistojen Sisustus Kaduilla on aina liian monta sotkuista kylttiä pysty-, vaaka- ja sivusuunnassa, mikä estää todellisen arkkitehtonisen näkemyksen. Tämä kehottaa pohtimaan, miten kyltit uudelleen määritellään, jotta parannettaisiin ja päivitettäisiin tällaisten ulkokoristetuotteiden vaikutuksia. Sisustuspiste on hajottaa edellinen asettelu. Luonnollinen valaistus otetaan käyttöön. Parvi on rakennettu kohotetulla tilassa. Missä portaat olivat, sitä muutetaan. Portaiden muuttaminen vähentää pystysuorien liikkeiden aikaa. Tämä luo uuden mahdollisuuden vanhoista rajoista.

Projektin nimi : Yuli Design Studio, Suunnittelijoiden nimi : Chiung Hui Fu, Asiakkaan nimi : YULI DESIGN .

Yuli Design Studio Toimistojen Sisustus

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.